søndag 18. september 2011

Dåpsgave - lappeteppe med bilder

Nå er det leeeeenge siden sist. Det siste året har vært fylt med veldig mye annet enn sying og hobby. Det har inneholdt start i ny jobb, bryllup og kjøp av nytt hus med påfølgende oppussing og flytting. Vi har med andre ord hatt hendene fulle.

Men nå måtte jeg altså endelig tørke støv av symaskina igjen. Jeg fikk det ærefulle oppdraget av å være fadder på jenta til ei nær venninne av meg og da måtte jeg finne på noe spesielt. Noe hun kunne bruke, som hun ikke ville vokse fra, men ha med seg i mange år. Resultatet ser dere her. Et lappeteppe med bilder av henne fra det første året (ja, for hun ble døpt på 1 års dagen sin). På teppe har jeg også ført på fødselsdato, vekt, lengde og dåpsdate/-sted.


Teppet ble tatt godt i mot, og fikk mange kommentarer fra familie og øvrige gjester.

2 kommentarer:

Lill sa...

Heihei.så utrolig nydelig dette teppe var.jeg hadde veldig lyst å lage ett slikt teppe til min mormor med bilder av hun og min morfar da de var unge,bilder av barna og barnebarnog oldebarn.min kjære snille og gode mormor døde før jeg fikk satt igang med prosjektet men min morfar ønsker gjerne at jeg lager det slik jeg har sett det for meg oppi hodet mitt..noe ala ditt..jeg lurer bare på om du har tips til hvordan jeg gjør dette?har veldig lyst å bruke enkle stoffer men også deler av klærne til mormor..synes det blir veldig personlig da og det liker jeg..kan kontaktes på mail
lillhenriksen@yahoo.no

Håper å høre fra deg
hilsen Lill

SiljeMerethe - Tobarnsmor, Gravid og med i Unge Mødre. sa...

Kunne du fortalt meg hvordan du fikk bildene på tøyet ??
kanskje en fremgangsmåte ??

svar gjerne på mail - silje_johannessen91@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails